Jednostruko performanse Jedinstveni injektor za ubrizgavanje za 2004. - Mitsubishi Endeavor injektor za gorivo - dijelovi performansi TLF
  • Obnovljeno

Jednostruko performanse Jedinstveni injektor za ubrizgavanje za 2004. - Mitsubishi Endeavor injektor

KM 0.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2004 - 2011 Mitsubishi Endeavor zabrinut za gorivo za Mitsubishi Endeavor Napravljen s ponosom u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi ubrizgavali za gorivo obnovljeni su s originalnim jezgrama pomoću Najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji o proizvodu : 42klbs protok, brzina za gorivo, obnovljena od originalnih Nikki jezgra. Injektori za gorivo visoki performanse mogu zahtijevati izmjenu ECU podešavanje i modifikaciju goriva. Ako imate pitanja, obratite se dijelovima performansi TLF Otvoreni u Sjedinjenim Američkim Državama koristeći originalne nikki ubrizgavanje za ubrizgavanje goriva, našim reprodukcijskim procesom se vraća i reciklira mlaznice za gorivo iz odabranih reciklaža i smeća. TLF dijelovi performansi injektori za gorivo visoki performanse modificirani su kako bi omogućili prilagođene cijene protoka goriva uz održavanje atomizacije čestica goriva. Svaki injektor se pojedinačno pakuje sa zaštitnim mazivnim čudesnim misterioznim uljem i uključuje nove viton nitrilne gumene o-prstenove. Izvještaj o protoku protoka za ubrizgavanje goriva uključen u svaku narudžbu.