Vanity Mirror Lights, LED vanity Svjetla za ogledalo za šminku za šminku sa zatamnjenim sijalicama Svjetlina za šminkanje tablice i ogledalo kupaonice
  • Obnovljeno

Vanity Mirror Lights, LED vanity Svjetla za ogledalo za šminku za šminku sa zatamnjenim sijalicama Svjetlina

KM 26.50

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Vanity ogledala, LED vanity svjetla za ogledalo za šminku za šminku sa 10 prigušenih sijalica 6 nivoa svjetline za šminkanje tablice i zrcalo kupaonice Opis :
Stil zatamnjeno LED svjetlo sa 10 LED žarulja, dovoljno dužine za većinu ogledala, pruža dovoljno svjetline za nadoknadu Možete instalirati svjetlost kao što želite.
Karakteristike :
1. LED žarulja koja pruža profesionalnu rasvjetu za šminku, meka je i ne zasljepljujuće, tako da vam oči ne povrijede svjetlo Dovoljno svjetlost ne brinete zbog razlike u boji kada se nadoknadite. 6 nivoa svjetline Možete prilagoditi svjetlinu za mene. Možete podesiti dužinu žice između svake žarulje da biste odgovarali vašem žarulju Veličina. Sa USB linijom, proizvod može napuniti vaš telefon. Možete napuniti svoj telefon dok makeup.co sa snažnim adhezijom dvostrane vrpce, žarulje bi se mogle brzo učvrstiti na sjajne i teksturene površine za nekoliko minuta.
Specifikacije :
Specifikacije :
Tip predmeta : LED žarulje Ogledalo Light - Materijal : PC
Boja : Bijela - Power : 10 x 1 W / kom
Pokreće : USB linija
Napon : 5 V / 1 A ili 5 V / 2 A < Br> Temperatura u boji : 7000 K
Količina : 10ljene sijalice - Dužina kabla : cca.