Part senzora Film 3D štampač Automatski izravnavanje modula tlaka tipa tipa za automatsko izravnavanje senzora (za
  • Obnovljeno

Part senzora Film 3D štampač Automatski izravnavanje modula tlaka tipa tipa za automatsko izravnavanje

KM 142.50

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Senzorski dio Film 3 D štampač Automatski rezidencijalni modul Tlak Type Type Tip Automatsko izravnavanje Senzor za
Specifikacija : Karakteristike :
Jednostavno za upotrebu Može se primijeniti na različite vrste 3 D pisača. Zadana udaljenost okidača je 0,1 mm. Visoka preciznost, ponovljivost izravnavanja može biti ± 0,05 mm. Prosječni vijek trajanja modula je veći od 500 000 puta. Kompatibilan je sa gotovo svim 3 D matičnim pločama na trenutnoj tržištu. Dobra anti-smetnja, neće utjecati na platformu, ambijentalno svjetlo, temperatura ambijentalne temperature i vlage itd. Prihvati matrično rešetku nelinearna izravnavanje za automatsko izravnavanje. Prednost ove metode za izravnavanje je da se može izravnati na nelinearnoj ravnini, kao što su nevišan površinski otisak PCB kreveta.
Specifikacije : Kompatibilne nozlagalisti : za MAKERBOT, za MK8, za / V6 Težina : 12 G linija : 1m / 39.37inch Srodne upute :
Kao što je prikazano na gore navedenim figurama, crni žica okvir je efektivni raspon štamparije. Kada je tačka zaveli postavljena na 4 boda u sustavu, mječa za odabir vrijednosti automatsko izravnavanja sonde na ispisnoj platformi bit će sve crvene tačke kao što je gore prikazano.