Pomoćni alat za pričvršćivanje za zavarivanje od višenamjenskog žica
  • Obnovljeno

Pomoćni alat za pričvršćivanje za zavarivanje od višenamjenskog žica

KM 15.97

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Starrysky iz Joybuy Marketplacea Visoka kvaliteta : ove metalne kliješta za zavarivanje je tvrda i izdržljiva, s dugom uslužnom vijekom. Snažna stabilnost, visoka kvaliteta, direktna upotreba, sigurnost i pouzdanost, dobar je alat za svakodnevni popravak automobila.
Profesionalni dizajn : Ovaj posebni učvršćivač može zavarivati ​​kablove. Profesionalni dizajn, dvije su žice fiksirane za vrijeme zavarivanja, a donja vilica može se otvoriti, što je prikladno za pozicioniranje kabela.
Jednostavno za upotrebu : Dizajn ploča za zavarivanje je pogodan za kontrolu alata. Može prodrijeti gotovo bilo koji materijal, brz i lako shvatiti. Inovativni alati Pomažu uštede vremena, lako se shvaća i nit, a može se upravljati jednom rukom.
Visoke performanse : Ovi kliješta za zavarivanje automobila dizajnirani su tako da pružaju sjajan učinak za vaš svakodnevni popravak. Uštedite vrijeme i energiju bez kompliciranih koraka upotrebe. Ova volja najboljih izbora za izmenu i popravak automobila.
Oprez : U nekim električnim sistemima, automobilska konektor ne može se koristiti, u protivnom će se generirati otpornost, poput alarma vozila.
Boja : crvena + crna
Materijal : čelik
Sadržaj paketa :
1 x kliješta za zavarivanje
Samo gore navedeni sadržaj paketa, drugi proizvodi nisu uključeni .