Pop-up praonica rublje Veliki kapacitet Uključivo rublje Rublje Ušteda Spremanje prljavih odjeće Organizator za pohranu s ručkom i spremištem Prozračivo preklopno preklopno Mreža za kucanje za dom
  • Obnovljeno

Pop-up praonica rublje Veliki kapacitet Uključivo rublje Rublje Ušteda Spremanje prljavih odjeće Organizator

KM 12.14

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Lista dijelova :
1 × Košarica za skladištenje
1 × kesica za pohranu
Istaknite Opis :
[visokokvalitetni] izrađen od premium metala i mrežice, ovaj skočni materijal Smetaljka rublja je jaka i izdržljiva za upotrebu Može se koristiti duže vrijeme, savršeno za skladištenje igračaka i prljavih igračaka.
[Sklopivi dizajn, uštedu prostora] Sa sklopivim dizajnom, može se pohraniti u uskim prostorom. Debljina je oko 3cm nakon preklopa, zauzimajući vrlo malo prostora. Veličina proširenja je oko 38 × 38 × 51cm, koja može udovoljiti potrebama većine ljudi.
[Nošenje pogodnosti] Ručke s obje strane kočice mogu se lako nositi u praonicu, vrlo Pogodno za upotrebu. Savršeno za kućnu, spavaonicu i putnu upotrebu.
[Prozračan mrežica] Dizajnih mrežasti dizajn neće ugušiti odjeću i smanjiti proizvodnju mirisa. Mreža za prozračivanje odijela Većina stilova za kućne stilove, vrlo izloženi.
[Čuvajte različite stavke] Ova košarica ne može čuvati samo prljavu odjeću, već se koristi kao i igračka košara za spremanje svih vrsta igračaka, male predmete, poklon torbe i tako dalje.