Talni oblik ploče ploča ploča restoran odrezak suši displej crna ploča pana
  • Obnovljeno

Talni oblik ploče ploča ploča restoran odrezak suši displej crna ploča pana

KM 2.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Ovo je prehrambena ploča koja je izrađena od visokokvalitetnih materijala, izdržljivih i može se sigurno koristiti. Ova desertna ploča je izvrsna i karakteristična. Pogodno za zapadni restoran, restoran, hotel, bar, dom i druga mjesta. Prikladno je i lako čistiti. Karakteristike
. - Materijal : škriljevca. - Veličina : 30. - Savršeno za razne namirnice, poput deserta, zapadne hrane, bifteka, kolača i drugih namirnica. - To će više tvoja hrana izgledati izvrsniji i ukusniji. Odlično za dom, hotel, restoran, zapadni restoran itd. - Praktična ploča za večeru može se dati drugima kao prekrasan poklon domaćinstva. - Podijelite sa svojim prijateljima i porodicom jer je to praktična ploča za večeru. - Odlična izrada našeg proizvoda donijet će vam dobro korištenje iskustva.
Popis pakiranja : 1 x ploča savršena za razne namirnice, poput deserta, zapadne hrane, bifteka, torte i druge hrane . To će više tvoja hrana izgledati izvrsniji i ukusniji. Izvrsno za dom, hotel, restoran, zapadni restoran i itd.