Turban za muškarce turban vintage twist omota za muškarce za muškarce Stretch modalni i saten turbanski šal kravata za kosu nosive udobne pješačenje
  • Obnovljeno

Turban za muškarce turban vintage twist omota za muškarce za muškarce Stretch modalni i saten turbanski

KM 3.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Značajke :
1 Zadovoljavajte potrebe za ukrašavanjem : Postoje različite boje opcionalne i lako se podudaraju sa bojama koje su pogodne za vaše svakodnevne habanje, zamjenu i kolokaciju. Opcionalna granica za muškarce ima dvije opseg glave fakultativno, m : 58-60cm, XL : 60-62cm, s elastičnošću i fleksibilnošću, umjerena veličina čini je za većinu dječaka i muškaraca.
Komforno za nošenje : turbanski šal za kosu izrađen je od satena za njenu unutrašnju oblogu, a njen vanjski oblov izrađen je od modalnog, s mekim stepenom i glatkom površinom, a koji se lako prati . Razmatrani dizajn : Naši oblozi za glavu sadrži upleteni dizajn repa, koji vam možete prihvatiti glavu i podesiti prema veličini glave, čineći vam privlačnom i šarmantnom, ali uživajte u ugodnom iskustvu. Opsežna upotreba u svakodnevnom životu : Naše satensku glavu može se široko primijeniti u vašem životu, pogodno za plesne stranke, upoznavanje, klupske aktivnosti, planinarenje, trčanje, trčanje i više, što izlazi iz nereda, predstavljajući cool stil I : > Specifikacija :
Materijal : modal
Boja proizvoda : crna, tamno siva, svijetlo siva, zelena, crvena, žuta, mornarsko plava, naranča, bege
Veličina proizvoda : M : 58-60cm, XL : 60-62cm
Težina proizvoda : 100g
Paket uključen :
1 x Muškarci Turban Vintage Twist Head Turban za muškarce Turban Vintage Twist Head Wight za muškarce Stretch modalni i satenski turbanski šal kravata za kosu koja se nosi na kosu koja se može preispitati.