Elepower za iPhone Pro MA Case, magnetsko sjaj Clear Cover za iPhone Pro MA Ženske djevojke, [kompatibilno sa magsafe] Zaštita kamere Slabica otporan na TPU Zaštita od pada, Darkpurple
  • Obnovljeno

Elepower za iPhone Pro MA Case, magnetsko sjaj Clear Cover za iPhone Pro MA Ženske djevojke, [kompatibilno

KM 22.48

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kompatibilni model :
!!! [Primjenjivi model] : 2022 Luksuzni elektroplotni blještavi sjaj za Apple i Phone 14 Pro max 6,7 inch. Kompatibilan je s Magsafeom, rade sa bežičnim punjenjem. Značajka :
. - [100% fit] : 100% oblikovano na originalni telefon, savršeno se uklapa u i Phone 14 Pro max. S lakim pristupom priključkom za punjenje, priključnicu za slušalice, tastere za jačinu zvuka i tipku za isključivanje, ne morate se brinuti o lošem stanju. - [360 ° Zaštita od cijelog tijela] : Elepower za i Phone 14 Pro max kućište izrađen je od visokokvalitetnog mekanog TPU materijala, lijepo obloženih, mirisom, sa udobnim osjećajem i odličnim otporom na otiske prstiju, ogrebotine i mrlje. - [Snažna magnetska usisana] : i Phone 14 Pro Max Case je kompatibilan sa Magsafe punjačima i ima odličnu privlačnost, bez obzira na signal. Savršeno usklađena magnetska atrakcija čini bežično punjenje brže i stabilnijom. - [atraktivan dizajn] : Luksuzna obloga s osjetljivim svjetlucavim papirom daje vaš telefon jedinstveni kreativni stil, sladak, moderan, hladan i sjajan sjaj.