Yasu lullhouse štednjak mini kampanjolki pećhove štednjak štednjak na štednjaku Mini kotlonski lonac Realistična figurica za Halloween zabavu
  • Obnovljeno

Yasu lullhouse štednjak mini kampanjolki pećhove štednjak štednjak na štednjaku Mini kotlonski lonac

KM 9.97

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis :
Kućni štednjak, šarmantan i realan kamenci koji će poboljšati autentičnost vaše kuće Sa visokim nivoom detalja i trodimenzionalnog dizajna, ova minijaturna peć savršena je za stvaranje autentične u vašoj kući.
Njegova mala i šiška veličina omogućava mu da se lako nadopunjuju ostalim ukrasima, dovodeći radost i šarm u vašu dječju vrijeme. Bez obzira na to da li imate 1 : 6 ili 1,11 kuću skala, ovaj svestrani komad može se koristiti kao ukrasni ukras, minijaturni model, foto rekvizitet, ili čak kao mikro krajolik ukras.
Kućni peć dizajniran je tako da doda dodir ćudljivosti u vašu kuću, čineći ga obaveznim za bilo koju ljubimcu za kuću. Njegov realni dizajn dodaje šarmantan dodir vašim minijaturnim svijetom, dok visok nivo detalja stvara autentičnu za vašu kuću.
Ovaj je mini peć mali i šik, omogućavajući da se lako upari s drugim ukrasima u vašoj kući. Savršeno je za 1 : 6 ili 1 : 12 skala, dodajući realan dodir vašim minijaturnim scenama. Pored ukrasne upotrebe, kućna štednjaka može se koristiti i kao minijaturni model ili foto prop.