Tomfoto Electric Protein Shaker Boca USB punjivi šah za miješanje Sportska boca BPA za kućni ured za putovanja Proteinska kavana Vruća čokoladna mlijeko itd
  • Obnovljeno

Tomfoto Electric Protein Shaker Boca USB punjivi šah za miješanje Sportska boca BPA za kućni ured za

KM 17.50

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje od homee-a iz Joybuy Marketplacea Prijenosna bočica s prenosivom strujom izrađena je od hrane i od nehrđajućeg čelika, bez inoxa, bez inoxa, eco- prijateljski i ima lijepu izdržljivost. Boca je transparentna sa skalom, jednostavna za hvatanje kapaciteta. Jednodijelno oblikovanje mješavine, nošenje i visoki temperaturni otporni, snažni motor koji će vam brzo pomoći i ravnomjerno miješati omiljena pića. Ugrađena punjiva baterija, pogodna za nošenje i upotrebu, savršeno za kampiranje, planinarenje, penjanje, fitnes, školu, kancelariju itd. Karakteristike :
. Napravljen od razreda hrane kao i nehrđajućeg čelika, BPA, ekološki prihvatljiv i bez mirisa, otporan na visoke i niske temperature, nije lako razbiti. Snažni motor za brz i čak miješanje, može se koristiti za proteinski prah, kafu, toplu čokoladu, soju mlijeko, žitarice, mlijeko itd. 450ml / 600ml Veliki dizajn velikog kapaciteta, prozirna čaša s jasnom linijom razmjera, jednostavna za hvatanje kapaciteta.