Chip isječci za isječci Hrana Šarene silikonske veze Torbe kablovski kravat za vezanje gume za više od gume za višemjerno silikonske kabele Torbe za brtvljenje zmija silika gel zelena
  • Obnovljeno

Chip isječci za isječci Hrana Šarene silikonske veze Torbe kablovski kravat za vezanje gume za više

KM 7.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Šarene silikonske veze za klipove kablovskih kravata za brb za više od gume za višemjerno silikonske veze kabelske veze silikonske kablove domaćinstva za brtvljenje zmijskih kravata :
šarene silikonske veze : crvena, plava, kafa, zelena, plava; Dužina : 16,5 cm / 6,49 inča (5 traka) Da biste svoj život učinili prikladnijim
Dobar materijal : silikonske veze izrađene su od izdržljivih i dugotrajnog silikona koji se neće prekršiti lako i dugo, čineći ih imati za bilo koji dom.
Funkcionalno : Idealno za brtvljenje grickalica za održavanje duže, također upravljajte svojim stolom, ladicom, kutijom za alat ili bilo koji drugi prostor za ublažavanje kablova za slušalice, kablove za podatke i druge predmete.
Ponovno Twist Thees : Pametne veze imaju meku gumenu eksterijer koji se može ponovo upotrijebiti. Sve-silikonska konstrukcija Fleksibilna kartica za brzu i jednostavnu upotrebu čini za brzu i jednostavnu upotrebu. Pogodno za mnoge mesta : Silikonske veze mogu se brzo umanjiti, dobro izolirane i zategnuti, tako da je savršeno pogodno za dom, ured, ured , putovanja itd.