Igračke moje prve meke knjige tkanine za djecu za djecu rano obrazovanje Igračke za djeluju Crinkle krpa knjiga za dijete djece i djeca savršena za dječju tuš kabel D
  • Obnovljeno

Igračke moje prve meke knjige tkanine za djecu za djecu rano obrazovanje Igračke za djeluju Crinkle

KM 3.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Moja prva mekana knjiga za djecu Krpetice Rano obrazovanje Igračke za djeluje Crinkle krpa za djecu i djecu savršena za tuš za bebe
Karakteristike : Ne treba tražiti razne knjige - Baby First Book uči vaš mali Stvari se osjećaju dodirivanjem tih mekih knjiga, gledajte ih da se uzbuđuju preko dodirivanja različite knjige i uči im osnovno čitanje i razumijevanje, oblike, prirodu, vizuelni trening, izraz, boje, nošenje Te krpe podstiču i djetetu prvu godinu pamćenje.
Eliminira potrebu za brigom svog djeteta dok ih "čitanje " - jer bebe su sve u ustima postavile u usta, kvaliteta ove knjige je izuzetno važna. Naša krpovnica je potpuno sigurna za vašu bebu : praćno šivanje, pranje.
Upućivanje pažnje vašeg djeteta ima puno lakše - ove igračke za knjige za bebe ima tone super-zabavnih likova, vibrantskim uzorcima i bojama, pakiranim punim obrazovnih aktivnosti za djecu za uživanje. Savršeno za dojenčad za mališane. Daje vašem djetetu sa satima zabave!
dajte svom djetetu leteći početak -Pregledaju ovu meku knjigu pruža vam šansu da se obvedite sa svojom bebom, toplom trenutku zajedno.