Kutije u prahu puff suha mokra dvostruka upotreba šminke za čišćenje kozmetičkih krema za žene
  • Obnovljeno

Kutije u prahu puff suha mokra dvostruka upotreba šminke za čišćenje kozmetičkih krema za žene

KM 3.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
r Punjenje šminke brzo je i zgodno za upotrebu za razne kozmetičke proizvode, a može se ravnomjerno raspodijeliti vašim prahom i nositi se sa većem područjem glatko od prsta. Oblik je savršen za aplikacije za dodirne ulje oko očiju i uta, obraza ili nosa. Mala veličina, lagana težina, vrlo zgodna za nošenje, praktično i izdržljivo. funkcije
r. - Boja : različite boje
r. - Materijal : spužva
r. - Veličina : 5,50x5,30x0,80cm / 2,16x2,08x0. - Naši puflovi u prahu mogu donijeti nježan i dodirivati ​​vašu kožu, čineći ga ugodnim za upotrebu. - Može se koristiti za primjenu tekućih temelja, korektora, izolacijskog krema i tako dalje. - Mogu se koristiti suho ili mokro. Pogodno za sve vrste kože čak se prijavljuju za osjetljivu kožu. - Puff sadrži kompaktne veličine, čineći ga prikladnim i jednostavnim za nošenje i čuvanje. - Savršeno za svakodnevnu upotrebu i profesionalnu šminku. To je praktičan i zgodan alat za vas.
Lista pakiranja : 14 x šminke naljepnice Naši puflovi u prahu mogu donijeti nježan i dodirivati ​​vašu kožu, čineći ga ugodnim za upotrebu .