Sayelo bebe stolica slatka kauč na razvlačenje u obliku životinja u učenju plišano podržalo sjedalo sa podstavljenom
  • Obnovljeno

Sayelo bebe stolica slatka kauč na razvlačenje u obliku životinja u učenju plišano podržalo sjedalo

KM 3.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Sayelo stolica za bebe Slatka kauč na razvlačenje u obliku životinja u učenju plišano podržalo sjedalo sa podstavljenim
karakteristikama : paket uključuje 1pc Sof A sjedalo sjedala. Postoji ispunjeno oo pamuk, ne morate sami ispuniti pamuk.
materijal izrađen od visokokvalitetnog kratkih plišanih i pp pamučnih punjenja, izdržljivih, mekih i udobnih. Dimenzije Prednja visina 30cm 11.8 Povratak Visina 40cm 15.74 Baza 55 55cm 21,65 21,65. Pogodno starost 0 godina. Vi ste zadovoljavajući odgovor u roku od 24 sata, hvala! Mekani materijal Ova beba sjedi jastuci izrađena je od plišane, super tkanine prijateljske kože. Materijal, udoban osjećaj ruku, meka tekstura, napredna tehnologija, čvrsta i tijesna, jednostavna za čišćenje, bez mirisa, a ljudsko tijelo slatkog oblika životinja moderan simpatični dizajn u obliku životinja, neka beba nastavi sjedeći držanje i ugodno. Tri rupe pomažu u popravljanju redovnih tijela i nogu novorođenčadi, ali i oni se osjećaju ugodno.