Set DIY drveni klizanje zrakoplova Model Simulirani avion
  • Obnovljeno

Set DIY drveni klizanje zrakoplova Model Simulirani avion

KM 2.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis
Igračka je dobro izrađena od vrhunskog drvenog materijala za izdržljivu upotrebu. Savršen poklon igračka za djecu. Pomoći će djetetu da nauči klizna zrakoplova, a njeguju bebinu priznatnu kompetenciju. Kod djeteta će uživati ​​u sretnom danu, mali dizajn je praktičan. Lijepa obrazovna igračka koju možete imati i pustiti svoju djecu od velike zabave od toga. funkcije
. - Boja : različita boja. - Materijal : drvo. - Veličina : oko 14x12,5x7,5cm / 5,5x4,91x2,95 inča. - Napravljen od drvenog materijala, izdržljivog i laganog. - Trenirajte sposobnost promatranja djece, razmišljanja i analitičke vještine. - Sretan i lako učiti. Vježbajte svoju djecu praktične sposobnosti. - Lijepa obrazovna igračka koju možete imati i pustiti djecu da se odlične zabave od toga. - Napomena : Ove su stavke DIY pakete i trebate mi datirajte! A ovaj ravni model može samo klizati samo na zemlji.
Izrađen od drvenog materijala, izdržljivog i laganog . Vlak svoje djece opasnosti za promatranje, razmišljanje i analitičke vještine .