Grčka od drveta sa resilicama, geometrijske drvene obrtne perle, boho seoska kuća seoska država rustikalna zidna viseća ladica za kavu stolić dekor na plaži
  • Obnovljeno

Grčka od drveta sa resilicama, geometrijske drvene obrtne perle, boho seoska kuća seoska država rustikalna

KM 3.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis :
Materijal : drvo
. Veličina : 92cm
. Boja : kao prikaz slike
. Količina : 1 x String zrnca drveta
. Karakteristike :
. 1, ovaj vijenac će dodati savršen dodir na svoj dekor seoskih kuća! Jute i bivoli plastili su tassele poboljšavaju rustikalni i šik osjećaj. Njihov klasik čini ih savršenim dodatkom gotovo bilo kakvom dekornom sezoni i stilu.Ova rustikalna seoska kuća nadahnuta perla Garda izrađena je od prirodnih drvenih perlica i vrhunskog juta. Perle mjere 16mm, tako da su velike i imaju lijepu njemu. Svi veliki prirodni elementi mogu dodati teksturu i slatkoću na bilo koju inspiriranu sobu ili domu seoske kuće. 3, ova seoska kuća nadahnula je božićne drvene perlarne Garland iz mjere 36,22 "" u dužini od TASSEL-a do kraja Tassela. Oni su savršeni za dodavanje da božićne navijaju bilo kojoj ladici, lažnicama, omotajući svijeće, vaze, platine, knjige i božićna stabla!
. 4, Baš kao i sve naše vijence, drvene perle ručno oslikane, resice su izrađene rukom i nalete zajedno kako bi stvorili prekrasan Garland.