Ploče za nokte za nokte Nail Art Ploče slike Osmislite šablone za žigosanje manikir Stamper Stamper Stencil lišće cvijeće životinje
  • Obnovljeno

Ploče za nokte za nokte Nail Art Ploče slike Osmislite šablone za žigosanje manikir Stamper Stamper

KM 4.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ploče za nokte Nail Art Ploče zamisku pismene predloške žigovanja Cvijeće za nokte Stencila - prodaja proizvoda Prodajna ploča :
Modni dizajn Predlošci za nokte Ploče za slike imaju različite uzorke poput cvijeća, geometrije, pruga, lijepih životinja, Voće i više, možete odabrati bilo koju ploču za nokte da biste napravili dobar dizajn noktiju sa stamper onim što želite
Visokokvalitetni materijal ploče za utikač za nokte izrađene su od 304 nehrđajućeg čelika, čvrsto i trajno da traje dugo, žigosanje ploča su dovoljno duboko zadrže dovoljno poljskog za prekrasan neprozirni rezultat žigovanja.
Multi aplikacija pogodna za početnike i iskusne, sjajne za noktne, umjetne i akrilne nokte itd. Također najbolji poklon za djevojku , majka, kćeri. Paket uključuje 1pcs predložak žiga za nokte (otprilike mnogo različitih uzoraka), uživajte u procesu noktiju umjetnosti.
Topla ploča za utikač za nokte trebaju koristiti zajedno s profesionalnim lakiranjem noktiju, Redovni lak za nokte ne može se primijeniti za prijenos slike za nokte sa ploče.