Narukvice natrag u školsku sezonu Narukvica od nehrđajućeg čelika izdubljena izdubljena narukvica narukvica konopta tkana narukvica sa karticom
  • Obnovljeno

Narukvice natrag u školsku sezonu Narukvica od nehrđajućeg čelika izdubljena izdubljena narukvica narukvica

KM 12.98

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje od malim zvijezdama iz Joybuy Marketplace 2pc narukvice na narukvicu od nehrđajućeg čelika izdubljena narukvica Narukvica konopci tkana narukvica s karticom
Karakteristike :
[Podesiva veličina] - Evo 2 narukvice. Srce izrezanja je za vas i malo je srce za vašu kćer. Dođite sa kliznim zatvaračem čvora, što omogućava uklapanje na bilo koju veličinu zgloba tako da ne morate brinuti o veličini.
[Prvi dan školske narukvice] - Kada stigne prvi dan škole, vaša djevojka biće malo. Nosite ove narukvice sa svojom djevojkom i recite joj da ih nosi u školu dok uči i igra. Tvoje srce će biti s njom tokom dana! Koje narukvice za tvoju djevojku!
[Natrag u školsku narukvicu] - Ponovno, samo zatvorite oči, a zatim vežite ovu narukvicu na zglobu. Kad padne ili ispadne ono što želite, ostvarite se. Ovo posebno značenje može se natjerati da se vaša djevojka veseli svom školskom putovanju i ostvari svoje snove!
[Predodređena moma i kćeri pokloni] - Ove divna mama i kćerke narukvice postavljene sa slatkim karticama poruke.