Gyouwnll Silky-soft-soft-soft uklon otporan na udarce za Apple TV 4K Siri Remote
  • Obnovljeno

Gyouwnll Silky-soft-soft-soft uklon otporan na udarce za Apple TV 4K Siri Remote

KM 3.99

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Za Apple TV 4 K 2021 daljinski upravljač CASE Silikonski svilenkasti-mekani klopova za zaštitu od punog tijela za Apple TV 4 K Siri Remote 2021 2 gen
Opis : [kompatibilnost] - Silikonski poklopac posebno dizajniran za 2021 Apple TV 4 K & Siri Remote, [Nije za Apple TV HD, ne za Apple TV Siri Remote (1. Gen) i za Apple TV daljinski (2.
[Premium silikonski materijal] - za Apple TV 4 K 2021 daljinac Kontrolna futrola izrađena je s debelim slojem premium silikona koji štiti vaše za Apple TV daljinac od kapi i drugih nesreća iz svakodnevne upotrebe. Protiv klizanja, protuporanata, pruža maksimalnu zaštitu.
[Jednostavno pronalazak vašeg daljinskog upravljača] - Ako ste neko vrijeme koristili za Apple TV, znate da je daljinac krhki, teško pronaći i skupo zamijeniti. Ulaganjem u zaštitu rano možete izbjeći sva ova pitanja. Savršen poklon za prijatelje i porodicu koji imaju Apple TV!
[Easy Instaliranje] - tanak i lagan dizajn i nije potrebna alata ili žica. Samo gurnite svoj TV štap daljinski u kućištu.