20x Halloween bundeve uzorak netkani poklon tote torba prijenosni crtani bombonski nosači torbica organizatori Kućni ukrasi za kupovinu
  • Obnovljeno

20x Halloween bundeve uzorak netkani poklon tote torba prijenosni crtani bombonski nosači torbica organizatori

KM 5.50

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas, primijetito da se ovaj predmet prodaje izvoru od Joybuy Marketplace Opis r. Dizajn je super simpatična, netkana keksimarska kesica koju su generacije djece i roditelja obožavala. Ova kesica slatkiša je svijetla boja koja je vrlo vidljiva noću, za dodatnu sigurnost. To je bolji nosač bombona od košara Halloween ili Trgovinske vrećice. Veseli lica bundeve čini Halloween zabavniju!
r. funkcije
r. - Boja : narandžasta. - Materijal : tkanina. - Veličina : cca. - Napravljeno od čvrste tkanine, veličine savršeno kao Halloween torba za djecu, ne prevelika tako da vuče na zemlji, puno prostora za slatkiše. - Tako je i dobar je alat za mlade dob ili dječake da izađu vani na trik ili tretiraju kada Noć vještica ili na kostimu. - Veliki izbor kao poklon za svoju djecu za trik i liječenje stranke; Takođe se može primijeniti i za prikupljanje malih igračaka, grickalica, bojica i tako dalje. - Ne samo odlične torbe za liječenje Halloween, također su prekrasne torbe za dobroćuje ili torbe za rođendan, uklet house rekviziti, ukrasi za Noć vještica, sezonski dekor.