Bar Premium Performanse Jedan injektor za ubrizgavanje 70 LB za 2009- Chrysler Aspen za ubrizgavanje goriva - TLF Performance
  • Obnovljeno

Bar Premium Performanse Jedan injektor za ubrizgavanje 70 LB za 2009- Chrysler Aspen za ubrizgavanje

KM 119.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2009 - 2009 Chrysler Aspen zabrinut za gorivo za Chrysler Aspen napravljen s ponosom u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi mlaznici za gorivo obnavljaju se s originalnim jezgrama pomoću originalnih jezgara Najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji o proizvodu : 70lb protok brzina, ubrizgavanje goriva visokih performansi, obnovljen od originalnih deka jezgre. Obavijest kupaca - TLF dijelovi performansi visokih performansi mlaznici goriva mogu zahtijevati promjenu na gorivo i / ili programiranje ECM (upravljački modul motora). Ako imate pitanja, obratite se dijelovima performansi TLF-a. TLF performanse ubrizgavanje goriva su nacionalno poznat po kvaliteti i preciznosti. Naši visoki performansi ubrizgavači za gorivo računaju se na trkačima i ljubiteljima svakog vikenda, dok se naši oem zamjenski brizgalice za gorivo koriste na sve, od nedavnih klasika do kasnih modelnih vozila koja je potrebna kvalitetna zamenski injektor. Naši brizgalice za gorivo su posebni jer su prepušteni koristeći samo nehrđajući čelik ili titanijumske komponente, integrirani filter za ubrizgavanje zamijenjen je premium 20î¼m mesinganim filterom, a svi O-prstenovi zamijenjeni su vitonom ,, Nitrilnom gumom O-prstenovi.