Gecheer-ov grudnjaci bez naramenice za žene Prednje zatvaranje Push Up Tops Bra BRA NO UNDERWIRE -Slip silikonski podstavljeni plus veličine bandeau grudnjak
  • Obnovljeno

Gecheer-ov grudnjaci bez naramenice za žene Prednje zatvaranje Push Up Tops Bra BRA NO UNDERWIRE -Slip

KM 8.84

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Karakteristike :
. 【Najbolji grudnjaci bez naramenice za žene】 push-up ud masti s nevidljivim dizajnom, bez podzemlja. Moguće je za bustirske vrhove, bez leđih vrhova, vjenčanja i zabave.
【visokokvalitetna tkanina】 85% najlon + 15% Spandex, tkanina je mekano dodirivanje, 100% sigurno za kožu, svedobno i cjelogodišnje nošenje udobnosti. 【tanko i debelo dno】 Donji dio zadebljanog dizajna savršeno podržava grudi, smanjuje pritisak na grudima i sprečava probijanje, dok je gornji dio laganog dizajna udoban i prozračan, Smanjuje osjećaj zadržljivosti i postavlja šarmantnu figuru. 【Front Centra Bras】 Jedinstveni dizajn prednjeg kuka, jednostavan za stavljanje i polijetanje, a učinkovito zategnite boku. Takođe poboljšavaju grudi i podržavaju grudi. - klizanje Dizajn】 -slip krila i silikonska traka u obliku kože fiksirana na dno, a sa non kliznim ramenim remenom u leđima da bi grudnjak ostao na mjestu cijeli dan, za bolju podršku .