Fairy Highlighter Lice i tijelo sjaj praškasti kozmetika Prirodna 3D puff na licu Lice koja ističe vilinski sjaj isticanje pat pudera
  • Obnovljeno

Fairy Highlighter Lice i tijelo sjaj praškasti kozmetika Prirodna 3D puff na licu Lice koja ističe vilinski

KM 7.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Fairy Highlighter Lice i tijelo praškasti kozmetika Prirodna 3 D pufka lica koji naglašavaju bajk sjaj isticanje pat praha
karakteristike : 【svjetlosno tijelo za lice i tijelo je lagani prah koji stvara dugotrajne, ultra- Glossy učinak šminke za glamurozniji izgled Pogodan je za lice i tijelo kako bi tijelo užareno i lica više privlačeći.
[Jednostavno za upotrebu] Kada ga koristite prvi put, molimo kucnite ga nekoliko puta dok puder ne izlazi. Lako traje, ima sjaj, neljepša je i lako čistiti. Ovo isticanje praha za matiranje jednostavno je koristiti bez ikakvih drugih alata. Može se koristiti za oči, usne, lica, ovratnik, tijelo i kosu.
【Višenamjenski praškasti štap može se koristiti ne za šminku za lice, poput svjetlucave sjene za oči i za obraze, ali i za obraze za obraze Vrat, ovratnik, noge i bilo gdje želite zasjati. Highlighter Stick dostupan je u 6 boja, tako da možete odabrati odgovarajuću boju prema vašoj želji.
【i dugotrajan】 dugotrajan faktor za isticanje, vodootporan i otporan na tajni prašak za šminku označiti će vašu kožu i riješiti se blijeđi i bežistenjanja.