Mekani jastuk za glavu uklonjiv sa remenskim prozračnim podesivim udobnim jastukom za salon za piksku na plaži Stolice za glavu plava
  • Obnovljeno

Mekani jastuk za glavu uklonjiv sa remenskim prozračnim podesivim udobnim jastukom za salon za piksku

KM 0.33

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Opis : Jednostavan za instalaciju : Dizajniran za uklapanja da se odlikuje većinom stolica i salona, ​​a sa vašim stolicama
pouzdan visokokvalitetni materijal : udoban i izdržljiv Prozračiva, ekološki prihvatljiva, negira, hladna i ne lijepljiva. Primjena : pogodna za sklopive stolice, ležište, ležaljka, stolica na plaži, vanjska vrtna terasa : Višestruki upotreba : Može se koristiti kao jastuk ili kao odstojnik za vrat. Comfortable rest for the neck.
Size : 35x15x5cm/13.91x5inch, compact and easy to carry.Specification : Material : Sponge Package Includes : 1 Piece Head Cushion Pillow Note : < p> 1. Molimo vas da dopustite malo pogreške zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Želim vam divnu on-line kupovinu!
Jednostavan za instalaciju : Dizajniran za uklapanje većine stolica i salona, ​​a sa vašim stolicama. Pouzdan i izdržljiv. Prozračan, ekološki prihvatljiv, ekološki prihvatljiv , negiranje, hladno i ne ljepljivo .