Prijenosna preša Clamshell Sportski sportski čah plastični čaž za plastičnu čašu Student Dnevni čam za vodu Prijenosni čaše plastične žute boje
  • Obnovljeno

Prijenosna preša Clamshell Sportski sportski čah plastični čaž za plastičnu čašu Student Dnevni čam

KM 0.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Molimo Vas da je primijećeno da se ovaj artikl prodaje od ptice Flying cvjetni miris sa Joybuy Marketplace Prijenosna preša Clamshell vanjski sportski čaša plastični čaž za svakodnevni kup, a Značajke :
boca vode usvaja ušće šalice velikog kalibra, što je zgodno za punjenje i čišćenje. Zapečaćena je i nepropusna, obrnuta i vodena voda i pogodna za upotrebu.
s malom veličinom i laganom težinom, ova boca vode je opremljena vrpcom i može se lako nositi na aktivnosti na otvorenom. Prihvaća prozirni dizajn boje, koji je i prekrasan i kreativan.
izgrađen od materijala za kućne ljubimce.
Dužina ovog proizvoda je 22cm, a širina je 6,5 cm. Pogodno je za fitness, aktivnosti na otvorenom , joga, sport, dom, posao, škola, putovanja, ured, kampiranje i tako dalje.
Prijenosna preša preša na otvorenom sportoz sportove vode plastični čaž student svakodnevnog kuhanja za vodu prijenosni čaše za vodu : materijal : plastika
Boja : Kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.