Zdravlje i kozmetički proizvodi Promjena gela za nokte za nokte Temperatura mijenja ružičasta ljubičasta sa sjajem Ombre Nail Art natopio duge trajne boje Kot poklon set
  • Obnovljeno

Zdravlje i kozmetički proizvodi Promjena gela za nokte za nokte Temperatura mijenja ružičasta ljubičasta

KM 13.49

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Gel za nokte za nokte za nokte Promjena ružičaste ljubičaste umjetnosti sa sjajem Dugim trajnim manikirskim bojama Kit Holiday Poklon 10ml Karakteristike :
Enctraching Naš gel poljski ima dobru žilavost, što vam može donijeti sjajan sjaj, Gladan izgled i pokrivenost Nije lako oguliti ili pjenu, miris je vrlo mali, poljski prolazi glatko, nije lako aglomerat, a to će trajati zauvijek. Vrlo prikazivanje boje, vedro i dugotrajne boje.
【Neverovatne modne boje】 Najpovoljnija stvar u vezi s tim setom boja je da su boje gela za promjenu temperature, boja gela za nokte mijenjat će se s temperaturom , tako da možete imati dva lijepa odjednom. Jednostavna aplikacija Nakon sušenja nanesite drugi sloj i izliječite svjetlo ili LED svjetlo ponovo. Nanesite uklonjivi gornji kaput da biste tada izliječili svjetlo ili LED svjetlo. Uklonite ljepljive površine sa Pamuk namočen. Paket uključuje :
1x gel za nokte poljski - samoljepljive trepavice; samoopekantne trepavice za višekratnu upotrebu.