Perike ljudske kose ljepilo čipkasti sistem za oslobađanje perike Proizvođenje za uklanjanje kose produžni traka 38ml Bez blještava perike ljudske kose a
  • Obnovljeno

Perike ljudske kose ljepilo čipkasti sistem za oslobađanje perike Proizvođenje za uklanjanje kose produžni

KM 11.73

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

TAPE čipka za oslobađanje ljepljive perike za kosu za kosu za uklanjanje ljepila 38ml
Opis :
Ljepilo čipke Wi G - posebno je dizajniran za lijepljenje poli i čipke za kožu i vlasište za 3x duže nošenje Nevidljiv pomaže u stvaranju prirodnog izgleda, čineći se da se osjećate samouvjereno u stilu i sigurnosti vaše kose!
Vodootporno ljepilo - naša ljepila perike je vodootporna, znoj i kožnu ulje (sebum). S vama lako možete nositi svoju periku za cijeli dan bez brige o tome koja se mijenja ili padne zbog vrućeg vremena ili kiše. Savršeno je za sve uvjete i za sve sisteme za zamjenu kose!
Brzo i jednostavno za upotrebu - Nema više sati ispred ogledala pokušavajući ležati i rastopiti čipku periku! Učinite kosu ili vlasište udobnu, nanesite ljepilo i pričekajte 5 - 10 minuta da se držite. Ako je potrebno, pritisnite sistem za kosu na svoje mjesto. Suši se u roku od nekoliko minuta, štedeći vam vrijeme! Perika za glavu. Perike za bijele žene. Perike za glavu.