Vodootporna vrpca Kuhinja-otporna na vlagu-took za sudoper Prekrasna naljepnica za šifru naljepnica naljepnica za naljepnicu za brtvljenje naljepnica
  • Obnovljeno

Vodootporna vrpca Kuhinja-otporna na vlagu-took za sudoper Prekrasna naljepnica za šifru naljepnica

KM 149.50

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Značajke : Krajnja traka : Kupatilo od vodootpornog PVC materijala ima jače adhezije i adheziju od tradicionalnog PVC-a, zaštite okoliša i profesionalnog izgleda Instaliranje i rastavljanje : Kuhinjska samoljepljiva traka je samoljepljiva, samo otkidaju plastični film trake za oblikovanje na ljepljivoj površini, a zatim pritisnite tvrdu bez alata.
3 ASYY za upotrebu i obrezivanje : meka i fleksibilna traka za brtvljenje i brtvljenje mogu se brzo držati ugaonu površinu. Napomena : Jednom kada se zalijegne, koristite sušilo za kosu za bolje rezultate. Spremite vrijeme i novac.
Raspon korištenja : Vodootporna brtvljenje kade za brtvljenje može se koristiti za brtvljenje spojeva plinskih peći, umivaonika, umivaonika, kade i zidova kako bi se spriječilo zaprljano i čišćenje vaše kuhinje i kupaonicu Dugo vremena.Ba sigurno čistite i osušite površinu prije upotrebe, pritisnite da biste izbjegli pjenjenje, možete koristiti sušilo za kosu, učinak će biti bolji i zadržati ga za 12 sati.