Odjeća za kućne ljubimce Little Šifon pupak Haljina kratka remen TEDDY od Panda odjeća za kućne ljubimce prsluk za kućne ljubimce kućne ljubimce princeza suknja zelena xs
  • Obnovljeno

Odjeća za kućne ljubimce Little Šifon pupak Haljina kratka remen TEDDY od Panda odjeća za kućne ljubimce

KM 0.67

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Nova majica za kućne ljubimce Šifon kratka haljina SLING Teddy Bichon odjeća Djevojka pas Šifon majica Štenad Odjeća s ramenom
-Soft i udoban : Napravljen od šifona, svaka majica je mekana i prozračna, ugodna za vašeg ljubimca da nosi cijeli dan. Ti sitni kućni ljubimac može biti privlačniji s ovim pasa majicom na .
- 【Jednostavno čišćenje i habanje】 Štene odjeće koristite rastezljivi materijal i s dizajnom i isključivanja pulover. Oni su mašine koji se mogu pratiti i otporan na habanje koji se mogu ponovo upotrijebiti. Veliki je poklon za vaše štence i mačke .
【Pogodno za četiri sezone i odgovarajuće majice za kućne ljubimce mačke】 Egchihuahua, pudlica, štenad, buldog, yorkie i tako dalje, ova pseća odjeća može učinkovito Sprečite svoje kućne ljubimce s izravne sunčeve svjetlosti.
【Fit za svakodnevnu habanje, spava, kuhinju, blagovaonicu】 Najbolji pas pidžama za pse mačke djevojke. Najbolji izbor za kuhinju.
Analiza veličine 【Neka vaš ljubimac obično nosi veliku malu odjeću, ali to ne znači da bi za njih pogodna sva mala odjeća, različita dizajna, tkanina i drugi faktori mogu donijeti dimenzije različite odjeće.