Elepower Modni futrola za Galazy Z Fold 7.6 , PU kožna kućica otporna na patent zatvarač odvojiv križni remen TrockPood Shock otporan naklopni poklopac, ljubičasta
  • Obnovljeno

Elepower Modni futrola za Galazy Z Fold 7.6 , PU kožna kućica otporna na patent zatvarač odvojiv križni

KM 1.00

Prisutan
U skladištu.

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kompatibilan sa :
Za Samsung Galazy Z Fold 4 7.6 "2022 izdanje
. 1 Materijal Adtanatge :
. Suvlaca je izrađena od visokokvalitetne umjetne kože s lijepim šivanjem i savršenim osjećajem, luksuznim i elegantnim rukama, luksuznim i elegantnim. Unutarnje školjke izrađene su od oblikovanog TPU-a, a vaš je telefon zaštićen od kapi i naleta. Prednja pojačala također pomaže u zaštiti ekrana telefona. Zvučnici, kamera i punjenje omogućavaju jednostavan pristup svim značajkama i pogodnim za punjenje telefona bez skidanja kućišta. 3 podesiva i izdržljiva dizajna, vrhom može biti visio preko prsa ili se spuštao preko struka. Odlična izrada pruža udobnost i drži telefon u odličnom prianjuju, svilenkasto, ali ne i klizavom. Također pruža izdržljivost i taktilnu udobnost za držanje telefona dok pošaljete ili zovete. 5 Slim dizajn :
. Tanak i lagan dizajnirani, učinkovito smanjujući udarnu silu i osigurava da se vaš pametni telefon i dalje udobno uklapa u džep ili torbu.